Mistrům ze Zlína oficiálně skončila sezóna

29.03.2017 10:07

Zlínským sledge hokejistům v pátek 24. března, přesně týden po zisku titulu, oficiálně začala dovolená. Poslední akcí v letošní sezóně byla pro mistry čtvrteční akce s generálním partnerem LAPP KABEL kdy si zaměstnanci firmy mohli se zlatými hochy zkusit slegde hokej na živo.

 

Zlatý hattrick se slavil dlouho, no ještě ve čtvrtek však museli hráči LAPPu na led. V letošní sezóně naposledy. Znovu se na něm kompletně celý tým představí až začátkem srpna. „24. března klukům skončily klubové povinnosti, znovu se tým sejde na ledě až začátkem srpna. V jeho polovině je na programu soustředění a snad i nějaký ten přátelský zápas,“ nastínil Petr Julina, vedoucí mužstva SHK LAPP Zlín.

 

Hráči však od sebe nebudou odděleni celé čtyři měsíce, na polovinu května je naplánována týmová akce. „Navíc hráči, kteří jsou v reprezentaci, budou mít nějaké kempy na ledě,“ dodal Julina. A začátkem září, jako již tradičně, se ve Zlíně uskuteční mezinárodní turnaj LAPP Cup. Bližší informace o něm přineseme později.

 

Fotogalerie ze čtvrtečního zakončení sezóny se zaměstanci LAPP KABEL a fanoušky naleznete zde: petrsledge.rajce.idnes.cz/SLEDGE_HOKEJ_157