Panteři ukázali Medvědům drápky

07.03.2009 15:58

Zřejmě překvapivě skončil výsledek prvního vzájemného přátelského utkání - 2:1 ve prospěch Panterů Havířov. U nově vzniklého týmu by to byl jistě záviděníhodný zázrak, ale je potřeba se pozorně podívat na havířovskou soupisku. První zcela nezaujatá reakce ze středních Čech byla "to je jako Praha, sezbíráno několik hráčů z již existujících týmů, ne?". 
Ano, na soupisce Panterů se objevují již nyní  známá, ba velmi známá jména, takřka sledge hokejové pojmy. Nebo jste ještě neslyšeli o Fetisovi, Kečupovi, Erikovi Fojtíkovi, Rosťovi Staňkovi a Tomášovi Mlčákovi? Nutno však přiznat, že jistá odlišnost od pražského výběru tu je - aktivní hledání nových potenciálních hráčů z území okolo severomoravské metropole, a to opět v poměru 2:1 - na dva ostřílené borce jeden úplný nováček.
Objektivně je však třeba říci, že bylo velmi patrné "přátelské" pojetí onoho zápasu. Tým Panterů pro potřebu dostatečného počtu hráčů v poli posílili i Sedící Medvědi, "fotbalová" výměna dresů proběhla ještě před samostatnými nájezdy, bitku ve středovém kruhu absolvovali oba brankáři a role druhého rozhodčího se ujala s grácií sobě vlastní Pajova Hanka - v závěru pobytu na ledě to dokonce směřovalo k erotické vsuvce. Chcete-li se probrat i trochou suché statistiky, zde naleznete oficiální zápis.