Páteční svátek. Televizní zápas, plná hala a Leška s Herinkem

07.09.2017 23:27

Páteční zápas mezi Zlínem a Malmö se odehraje poprvé v historii před kamerami České televize. Mimo to však toto utkání může nabídnout i další věci, které nejeden fanoušek určitě ocení. Úvodní slavností buly obstará Petr Leška, zlínský patriot a rekordman, který ještě před několika málo lety řádil v dresu hokejových ševců. Dalším přítomným bude velká osobnost, nejen pro český, ale i pro světový sledge hokej - a to přímo jeho zakladatel tohoto sportu u nás, kterým je pan Roman Herink!

 

Domácí borci vstoupí do tohoto zápasu, jako do třetího utkání v letošním ročníku. Poté, co deklasovali před vyprodanou halou rakouský celek Carinthian Steelers 6:0, prohráli 0:2 s italským týmem South Tyrol Eagles.

 

Na druhé straně Malmö zvítězilo v utkání s Vienna Warriors 8:0 a ve druhém utkání dokázal rovněž zvítězit, když uštědřili debakl Carinthian Steelers 6:0.

Na zápas se čeká solidní návštěva, s trochou štěstí by mohlo být podruhé na turnaji vyprodáno.

 

Duel odkomentují pro ČT sport Jakub Ščurkevič, pro kterého to bude premiéra, co týče live komentování. V roli experta se představí někdejší hokejista a nyní manažer sledge hokejového Litvínova Tomáš Zelenka.

 

Na toto sváteční utkání zveme všechny fanoušky. Zápas začíná v 09:25 a vstupné je dobrovolné. Pro ty, co nemají možnost navštívit PSG arénu osobně, stačí zapnout ČT Sport, kde poběží přímý přenos z tohoto jistě zajímavého zápasu.

 

Prosíme fanoušky, aby na toto utkání přišli s dostatečným předstihem a mohli si tak vychutnat předzápasový program.