Sledge hokejistům Zlína se ve finále bude fandit i z Kanady

31.01.2018 12:07

Sledge hokejisty Zlína čeká v sobotu boj o čtvrtý ligový titul v řadě a pátý celkově. Podporu budou mít velkou, krom fanoušků přímo v brněnské hale či doma u přenosu bude hráče SHK LAPP Zlín na dálku podporovat i fanoušek z Kanady, konkrétně Edmontonu!

 

Scott McKenzie, to je jméno kanadského fandy Zlína, který je světoznámým cestovatelem po hokejových zápasech. „Scott je známý po celém hokejovém i nehokejovém světě, známé jsou jeho cesty i do exoticky hokejových zemí jakožto je třeba Thajsko. V listopadu po cestě z hokejů z Ukrajiny zavítal i do Zlína, kde se mimo jiné velmi zajímal i o sledge hokej. Říkal, že na živo jej nikdy neviděl, alespoň se ale u nás podíval na sáně, velmi ho zajímaly i hokejky s hroty. Náš klub si velmi oblíbil a v sobotu nám bude určitě držet palce,“ řekl Jakub Kudláč, PR manažer SHK LAPP Zlín.

 

Kanadský fanda českého nejúspěšnějšího klubu nedávno na svůj facebook také umístil dvě fotografie: jednu, kde dres Zlína visí na jeho zdi, která je plná dresů a šál z různých koutů světa, a druhou, kdy Scott v dresu LAPPu bruslí. "Good luck," v překladu hodně štěstí, vzkázal na Moravu.

 
FINÁLOVÝ ZÁPAS MEZI ZLÍNEM A PARDUBICEMI SE ODEHRAJE V SOBOTU 3. ÚNORA V BRNĚ ZA LUŽÁNKAMI OD 16 HODIN. VSTUP JE ZDARMA, STEJNĚ TAK DOPRAVA PRO FANOUŠKY (INFO ZDE)! ZÁPAS SLEDUJTE NA ONLAJNY.COM ZDE.