Web sledgehokejzlin.cz navštívilo v roce 2017 více než dvě stě tisíc čtenářů

06.01.2018 02:08

Oficiální web sledge hokejistů SHK LAPP Zlín sledgehokejzlin.cz v roce 2017 navštívilo více než dvě stě tisíc čtenářů. Jedná se o nejvyšší roční návštěvu v historii webu od roku 2008.

 

Za což v kalendářním roce 2016 si našlo cestu na web úřadujících mistrů „pouhých“ 140 tisíc čtenářů, o rok později to bylo o 67 tisíc více. „Přesněji 207 438. Systém počítá unikátní návštěvy, tudíž každou IP adresu zaznamená na webu pouze jednou denně. Kdyby se počítaly prokliky zvlášť, dostali bychom se do miliónů. Suverénně nejúspěšnějším měsícem byl únor, kdy se hrálo play off a především se vyhrál turnaj v Malmö, během kterého jsme měli na webu i šest tisíc čtenářů denně, což jsou neuvěřitelná čísla. Poté byl úspěšný samozřejmě březen, kdy se hrálo finále, a září, kdy byl ve Zlíně LAPP Cup,“ komentoval čísla Jakub Kudláč, PR manažer SHK LAPP Zlín.

 

Ten také přislíbil, že se uvažuje nad novým webem. „Jsme jednoznačně pro nový web, víme, že tento už je dávno za zenitem. Limituje nás ale přenos dat, který by byl velmi náročný. Přes léto chceme řešit s firmou zabývající se sportovními weby tuto problematiku a budeme se snažit najít východisko. Každopádně ano, již dlouhou dobu je toto pro mě osobně jeden z důležitých bodů, ale řešení není vůbec jednoduché. A to i z toho hlediska, že nabízené adminy webů v dnešní době jsou už dost závislé na technické podpoře provozovatele, za což nyní si můžeme snad vše udělat sami bez jakékoli komunikace s provozovatelem,“ objasnil problematiku Kudláč.

Graf návštěvnosti webu sledgehokejzlin.cz od jeho založení v roce 2008. Kliknutím na obrázek jej zvětšíte.