Zlín je po šesti kolech stále bez ztráty bodu, v poklidném tempu porazil Motor

05.11.2017 13:13

Sledge hokejisté SHK LAPP Zlín jsou i po šesti kolech České sledge hokejové ligy stále bez ztráty bodu a v čele tabulky. Tentokrát zvítězili snadno 7:1 na ledě Českých Budějovic, kdy LAPP rozhodl šesti brankami již v první třetině. Zlínští svého soupeře zasypal šedesáti střelami, svou premiérovou branku v dresu Moravanů vstřelil Róbert Turic, který mimo to přidal dvě asistence. Zdeněk Šafránek se zapsal hattrickem.

 

České Budějovice – Zlín 1:7 (1:6, 0:1, 0:0)

 

Branky a nahrávky: 6. Kalina (Klíma) – 2. Šafránek (Turic, Palát), 4. Julina, 6. Palát (Z. Hábl), 7. Turic (Z. Hábl), 11. Julina (Z. Hábl, Turic), 15. Šafránek (Z. Hábl, Palát), 30. Šafránek.

Sestava Českých Budějovic: Švec – Klíma, Kalina, Dvořák, Kočnar, Rumplík.

Sestava Zlína: Molek (Matoušek) – Julina, Šafránek, Z. Hábl, Turic, Palát, Stodůlka, D. Hábl, Rauš.

Statistiky: vyloučení, využití, v oslabení: Bez. Střely na branku: 5:60 (3:23, 1:22, 1:15). Vyhraná vhazování: 0:29.

 

Hráči Zlína od úvodního buly duel kontrolovali, vždyť hráči Motoru byli pouze v pěti a nemohli tak ani střídat. Lappáci pojali zápas v pohodovém tempu, v první třetině šesti góly rozhodli a dovedli duel do vítězného konce poměrem 7:1.

 

"Určitě je škoda, že soupeři chybělo moc hráčů. Trochu povznešeně musím říct, že pro nás to možná byl tak trochu trénink. Ale zahráli jsme si a vyzkoušeli jsme mnoho věcí. Výsledek mohl být trochu jiný, ale gólman Motoru svůj tým držel. Zápas byl v naší režii, moc chyb jsme neudělali, krom inkasovaného gólu," řekl Zdeněk Šafránek, autor hattricku a útočník SHK LAPP Zlín.