Zlínské sledge hokejisty čeká dvojzápas se Studénkou, v sobotu doma

22.11.2017 21:41

Česká sledge hokejová liga má o víkendu na programu 7. a 8. kolo. V tom se sledge hokejisté SHK LAPP Zlín utkají dvakrát se Studénkou, v sobotu od 10 hodin doma, v neděli ve stejný čas u soupeře, hraje se na stadionu v Havířově.

 

Studénka v letošní sezóně vyválčila v šesti zápasech sedm bodů, což se skórem 22:21 stačí na pátou příčku. Zlín má po šesti zápasech stále plný počet bodů a drží se v čele tabulky. „A pochopitelně na tom nechceme nic měnit. Nesmíme soupeře podcenit, má střídavé výsledky. Například s Karlovými Vary prohrála Studénka až po nájezdech, s Pardubicemi ale dostali klepec,“ upozornil trenér mistrovského Zlína Tomáš Sedláček. „Abychom mohli i na venkovním kluzišti podat stoprocentní výkon, jedeme na zápas už o den dřív,“ dodal.

 

Utkání SHK LAPP Zlín versus HC KES Studénka se hraje v sobotu 25. listopadu v 10 hodin na PSG aréně, vstup je zdarma. Zápas případně sledujte v textovém přenosu nebo ve video přenosu.

 

V neděli 26. listopadu se hraje na půdě soupeře v Havířově od 10 hodin, vstup je taktéž zdarma. Zápas případně sledujte v textovém přenosu.

 

Odkazy na onlajn přenosy všech zápasů 7. a 8. kola ČSHL naleznete ZDE.

 

STATISTIKY ZLÍN – STUDÉNKA

Základní část doma: 7 zápasů, 7 výher, skóre 48:7
Základní část venku: 7 zápasů, 6 výher, 1 prohra, skóre 39:8
CELKOVÁ BILANCE: 14 zápasů, 13 výher, 1 prohra, skóre 87:15